Vesratio Koti

Ymmärrystä ikäihmisten tilanteeseen
Helpoin tapa seurata, kuinka kotona asuvat ikäihmiset pärjäävät – ja milloin apua tarvitaan.

Nyt saat Vesratio Koti -palvelun ilman kuukausimaksua vuoden 2020 loppuun saakka. Säästät lähes 50€! Lisäksi maksuton toimitus Suomessa.

Huomaamatonta seurantaa yksityisyydensuojaa kunnioittaen

Vesratio Koti on huomaamattomaan mittauslaitteeseen perustuva palvelu, jonka avulla läheiset voivat seurata yksin asuvien ikäihmisten, muistisairaiden ja liikuntarajoitteisten selviytymistä kotona. Laite seuraa tilannetta kotona ja esittää yhteenvedon tilanteessa läheiselle tämän tietokoneen tai mobiililaitteen kautta. Tiedät, miten läheisen ikäihmisen elämä sujuu, vaikka vierailulle ei pääsisi pitkän matkan tai muun esteen vuoksi.

Trendit

Huomaat myös hitaasti tapahtuvat huomaamattomat muutokset käyttäytymisessä.

Liike

Tiedät, liikkuuko ikäihminen kotonaan ja tapahtuuko se oikeaan aikaan.

Lepo

Tiedät, nukkuuko ikäihminen oikeaan aikaan.

Lämpö

Saat tiedon, jos lämpötila laskee yllättäen, ehkä ikkuna tai ovi on unohtunut auki.

Kuivuus

Saat varoituksen, jos sisäilma on liian kuivaa ja vaarana on hengitysteiden, limakalvojen ja ihon ärsytysoireet.

Kosteus

Saat varoituksen, jos sisäilma on liian kosteaa ja vaarana on home- ja kosteusvauriot.

Tilaa Vesratio Koti nyt hintaan 199,00 €

 

Soita: 045 261 6930

 

Nyt saat Vesratio Koti -palvelun ilman kuukausimaksua vuoden 2020 loppuun saakka. Säästät heti lähes 50€! Toimitus Suomessa on maksutonta.

Myyntipalvelumme asiantuntijat kertovat mielellään lisää Vesratio Koti -palvelusta ja neuvovat selvällä suomenkielellä miten kaikki toimii. Voit olla yhteydessä joko puhelimella: 045 261 6930 tai sähköpostilla: myynti@vesratio.com. Tilattuasi saat tunnukset verkkopalveluun itsellesi sähköpostina ja itse mittauslaitteen voimme halutessasi toimittaa suoraan seurattavalle ikäihmiselle kotiin postitse. Käyttöönottoa ei tarvita, riittää kun mittauslaite otetaan pois paketista ja nostetaan hyllylle.

Helppokäyttöisempää ei ole

 

Mittauslaitteen käyttöönotto ei vaadi mitään toimenpiteitä. Laite vain nostetaan hyllylle tai kiinnitetään seinään tai kattoon ja mittaaminen alkaa välittömästi. Useimpiin asuntoihin riittää vain yksi mittauslaite.

 

Läheinen voi myös helposti asettaa Vesratio Koti -palveluun hälytysrajat eri tilanteille. Esimerkiksi ikäihmisen liikkuminen tai huoneiston kylmyys voi laukaista hälytyksen. Hälytys lähetetään halutuille vastaanottajille tekstiviestinä tai sähköpostina.

Elämän rytmi

 

Vesratio Care Home auttaa läheisiä ymmärtämään miten ikäihmisten elämä sujuu. Jokaisen on helppoa havainnoida nopeasti tapahtuvat muutokset, mutta hitaat muutokset jäävät ihmiseltä huomaamatta. Niihin vain totutaan.

 

Palvelu seuraa ikäihmisen aktiivisuutta ja kertoo milloin hän on liikkunut ja milloin hänellä on ollut valot päällä asunnossa. Toistuvat yölliset liikkumiset tai päivän toimien aloittaminen jo aamuyöllä kertovat että arki ei ehkä enää ole hallinnassa.

Kuukausimaksu

 

Vesratio Care Home -palvelun kuukausimaksu on 6,50 €/kk. Hinta sisältää kaiken; mittaukset, Internet-yhteyden, tekoälyanalyysin, verkkopohjaisen seurantapalvelun sekä hälytykset. Sähköpostihälytyksiä hintaan kuuluu rajoittamaton määrä. Tekstiviestihälytyksiä hintaan kuuluu 10kpl kuukaudessa. Ylimenevistä tekstiviestihälytyksistä peritään lisämaksu: 1,00€/10kpl.

 

Tarjous: Nyt saat Vesratio Care Home -palvelun ilman kuukausimaksua vuoden 2020 loppuun saakka.

Tekniset tiedot

Paristonkesto

 

Mittauslaite toimii paristolla, jonka kesto on 3-5 vuotta. Laite toimitetaan käyttövalmiina paristo valmiiksi paikoillaan.

Paristonhälytys

 

Laite ilmoittaa hallintanäkymässä hyvissä ajoin etukäteen milloin pariston vaihto on tarpeellinen.

Asentaminen

 

Laitteen voi asentaa kaksipuolisella teipillä esimerkiksi kattoon tai seinään. Laitetta voi käyttää myös asettamalla sen vain sopivaan paikkaan esimerkiksi hyllylle.

Internet ja pilvipalvelut

 

Mittauslaite on yhteydessä Vesration Internet-pohjaiseen tekoälypalveluun laitteen sisäänrakennetun turvallisen LoRaWAN-yhteyden avulla. Laite ei tarvitse muuta internet-yhteyttä.

Mitat

 

Palohälyttimen näköisen ja kokoisen laitteen mitat ovat: 8,5 x 8,5 x 2,5 senttiä. Laitteen paino on noin 110 grammaa.

Ota yhteyttä:


VESRATIO OY

 

Valtakatu 42 H15

4. kerros

FI-53100 Lappeenranta
Finland

+358 45 261 6930
myynti@vesratio.com
www.vesratio.com
Y-Tunnus: 2940578-1

Timo Tuononen

pROJEKTIT, TOIMITUKSET
+358 40 065 6022
timo.tuononen@vesratio.com